Tips

Det bästa med att ha barn (förutom att man lätt kan smita undan saker genom att skylla på att dom är sjuka) är att om man är lite irriterad på sin sambo kan man lätt straffa/reta/whatever honom lite. Gör såhär: Ett barn bajsar. Be honom ta hand om det och säg att du ska ta nästa omgång. När du en liten stund senare märker att det är kod brun igen, tar du snabbt upp det andra barnet och går ner och badar det eller något annat skoj, alternativt börjar laga mat. Sen, om han "inte märker" att barnet bajsat, kan du antingen ropa: kolla om han är blöt! eller kanske: OOOJ vad det luktar BAJS och jag som just står med händerna i köttbullesmeten!

Funkar perfekt och kan med fördel användas några gånger i rad. Plus att det är idiotsäkert. Det kan ju inte vara ditt fel att barnet bajsar JUST när du är oändligt upptagen? Och ja, det kan verka meckigare att ex bada det andra barnet istället för att byta den jäkla blöjan. Men det blir ju inte alls lika kul då.

OBS när du ser att din sambo får ta blöjan ska du skratta lite halvhögt: hehehe alternativt MOAHAHAHAHA sådär som dom gör i alla disneyfilmer om dom är the bad guy.

Kommentarer
Postat av: Linnea

Jag saknar dig lite grann... :(

2011-01-10 @ 04:29:08
URL: http://mammacaruso.blogg.se/
Postat av: majja

Jag också! :(

har du skaffat en smygblogg någon annanstans kan du väl skicka iväg ett mail i smyg till mej. ;)

2011-01-10 @ 10:41:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0