Tips

Det bästa med att ha barn (förutom att man lätt kan smita undan saker genom att skylla på att dom är sjuka) är att om man är lite irriterad på sin sambo kan man lätt straffa/reta/whatever honom lite. Gör såhär: Ett barn bajsar. Be honom ta hand om det och säg att du ska ta nästa omgång. När du en liten stund senare märker att det är kod brun igen, tar du snabbt upp det andra barnet och går ner och badar det eller något annat skoj, alternativt börjar laga mat. Sen, om han "inte märker" att barnet bajsat, kan du antingen ropa: kolla om han är blöt! eller kanske: OOOJ vad det luktar BAJS och jag som just står med händerna i köttbullesmeten!

Funkar perfekt och kan med fördel användas några gånger i rad. Plus att det är idiotsäkert. Det kan ju inte vara ditt fel att barnet bajsar JUST när du är oändligt upptagen? Och ja, det kan verka meckigare att ex bada det andra barnet istället för att byta den jäkla blöjan. Men det blir ju inte alls lika kul då.

OBS när du ser att din sambo får ta blöjan ska du skratta lite halvhögt: hehehe alternativt MOAHAHAHAHA sådär som dom gör i alla disneyfilmer om dom är the bad guy.

OMG...!

Känns ganska overkliget, men jag ska ut ikväll! Blev bjuden lite spontant sådär på en fest och kände verkligen att jag ville (behövde) komma ut lite. Okej då, behövde bli full. Sorligt men sant. En annan sorglig sak är att jag nästan aldrig blir bjuden på sånt här längre. Folk har liksom slutat ens tro att jag ska komma för jag är alltid gravid, eller ammar. Eller så är mina barn sjuka (ofta) eller så är jag bara så trött att jag ska hamna i koma vilken sekund som helst. Med andra ord tror jag att det kommer bli livat ikväll. Mest för att jag numera tål ungefär en fingerborg sprit och planerar att ta med mig en halv flaska baccardi razz. Häromdagen kände jag mig lite lullig efetr att ha använt två droppar ättikssprit i hinken när jag tvättade fönster, all alkohol gick mig lite år huvudet bara av lukten. Och jag har en helt livsfarlig blandning till razzen också. man tar Brämhults färska hallonjuice och fruktsoda, och sen en massa sprit. Och is. Det är helt magiskt gott och farligt på samma gång. Jag har säkert tipsat om det här förut, jag berättar det för alla jag ser i perioder. Mest för att det är himla gott men även för att jag får tillfälle att känna mig lite tuff, fräck, häftig och "inne". Patetiskt. usch vad jag är en gammal stugsittartant numera.

Därför ska jag ta på mig min superkorta svarta klänning ikväll och min glittriga ögonskugga. Det kommer ge mig lite mer pondus. SEn får jag ignorera de svarta hålen under ögonen och den oroväckande blekheten och helt enkelt dricka mig snygg. Jag tror inte att ni förstår hur stort det här är för mig. jag blir nästan lite ledsen när jag kommer på mig själv med att vara helt extatisk över ikväll. I mitt "förra liv" var det här en vanlig onsdag typ.

Men nu är det nya tider och man ska se positivt på allt och blaha blaha. Lovade bara att jag skulle lägga en unge innan jag går. Bäst att börja reka nu så att jag kan se vem av dom som ser tröttast ut så att jag kan vara snabb på att lägga honom. Tippar på Banditen. Han ser ut att ha tung ögonlock. Men det är bäst att välja noga, för tar jag fel är risken stor att det tar för lång tid att lägga och då kanske jag somnar istället.

Smygblogg...

Eftersom sambon är på jobbet räkas inte det här. Väldigt enkel logik som grundar sig  att det man inte vet har man inte ont av. Plus att jag kommer att vara lite mer noggrann med vad jag skriver i det här inlägget. Jag har faktiskt märkt att vårt förhållande oftast fungerar som bäst när jag inte berättar allt för honom. Som exempelvis hur mycket kläder kostar (han tror att jag köper allt på rea, hehe. Men vaddå, tänk bara vad en utekväll kostar, jag går ju aldrig ut längre så jag kan med gott samvete handla lite istället...) och hur mycket kläder barnen får. Jag ser det lite som att min hobby är barnkläder, han har ju sin hobby som också kostar pengar. Bortförklaringar, bortförklaringar... Kommer man bara med tillräckligt många har ofta den personen som man berättar dom för efter en liten stund glömt bort vad det egentligen var man pratade om. Mycket bra. Så får jag väl ta ett litet samtal med honom sen, för det är skoj att blogga. Det är min motherfucking rättighet också. Eller nått.

Nu skulle jag egentligen ha slutat skolan. Men vi fick gå tidigare och jag var tvungen att komma hem och lämna av min svintunga väska, och när jag ändå är hemma tänkte jag att jag lika gärna kan förbereda maten (ugnspannkaka, mina barn får efterrätt till middag idag) innan jag hämtar barnen. Liiiite dåligt samvete för att jag inte hämtade dom med en gång, men jag hämtar dom ju iallafall tidigare än vad som var planerat och så slipepr dom gnälla omkring när jag lagar middag. Nu kan vi leka med alla deras nya leksaker istället. Maten tar ca 20 minuter efter att vi kommit hem, det är bra för det är ungefär så länge som det är roligt att bli matad med låtsasmat.

Nu ska jag vara jättehemsk och plocka fram mitt hemliga cigarettpaket innan jag galopperar iväg till dagis. Sen borsta tänderna noga. Och kanske ta en halstablett. Vilket inte kommer hjälpa alls. Men ändå. jag förtjänar faktiskt det efter den här dagen. Herregud, ahde inte det här varit under sekretess på skolan hade jag kunnat skriva sida upp och sida ner... Nu får jag nöja mig med att ta en cigarett.

(Visst var det här inget personligt alls? Visst nämnde jag knappt nått om några barn? Visst skrev jag absolut inget om hans små kompisar? Visst, visst, visst?)

Snipp snapp snut, så var bloggen...

...slut.

Min sambo läste tydligen lite här. Och han gillade det. Inte.
Först en massa blaha blaha om att jag skrev att jag inte gillade hans kompis. Och det struntar jag i. Sen lite mer blaha om att jag kanske möjligtvis inte vill skriva och berätta hur virrig jag är för vem som helst på internet. Vilket jag inte heller bryr mig om. Men sen... sa han att han inte ville att jag skulle skriva något mer om barnen eller vad dom/vi gör. Och det känner jag att jag måste respektera. Och kan jag inte skriva något alls om barnen (vilka tar upp typ 90% av mitt medvetande och tid) så kommer det ju inte att bli några inlägg alls.

jag vaknade men hur och vem som väckte mig är hemligt. Sedan gjorde jag något annat hemligt på morgonen innan skolan. SKOLAN SKOLAN SKOLAN, läs alla ointressanta saker häääär. Efter skolan åkte jag hem, men innan jag kom hem var jag på ett annat, hemligt ställe, där det hände en hemlig sak. Sedan åt jag middag, men jag vill inte avslöja vad. Hihi, men det var skoj! Kvällen spenderades med hemliga personer och vad vi gjorde är censurerat, men även det var intressant/jobbigt/tråkigt/roligt. Bara så ni vet. Sen var jag upptagen tills klockan 21 och nu ska jag se True Blood.

Ja... Ni ser ju. men det har varit skoj! Speciellt med alla kommentarer från Linnea, det var nästan roligast, så tack!
och nu får jag väl säga som alla dom som måste lämna huset tidigt i Top Model: Det här är inte sista gången ni hör ifrån mig, jag vet inte vart eller hur men det är definitivt inte sista gången ni hör från mig! Minus tårarna då :)

RSS 2.0